За дома

HomeЗа дома

Професионално почистване на дома

Основно почистване на дома

Включва пакет от дейности, които обхващат цялостно почистване на всички помещения, подови настилки, мебели, мокети/килими, прозорци, огледла и витрини, както и най- трудните места във Вашата кухня и баня.

В зависимост от вида, броя на помещенията, квадратурата, мебелите и настилките, ние ще Ви дадем ценово предложение или ако е необходимо, ще направим оглед на място.

Ще използваме специализирана техника и препарати, които отстраняват и най- дълбоките замърсявания.

Нашите професионалисти ще отделят нужното внимание на всеки детайл.

Услугата включва:

Абонаментно почистване на дома

Чистият и уютен дом е желаното място от всички нас, но дали намираме време за това. Едва ли в края на работния ден, всеки един от нас си мечтае да започне да чисти с прахосмукачката или да почиства банята.

Ежедневното почистване на дома изисква време и усилия, които често липсват в края на деня, или едва ли е най- приятното занимание за уикенда. По-голямата част от работещите хора, трудно съчетават работата с домакинските задължения. А и дори когато намерят време за това, резултатите се разминават с очакванията.

Не си струва да прекарате уикенда си в чистене, а не сред природата с любимите си хора. Затова ежедневните задължения, като търкането на плочките в банята и бърсането на прах, ги оставете на нас и се насладете на почивката си.

Не е лукс, а необходимост да живеете в комфорта на уютния Ви и подреден дом, без да се изисква от Вас ежедневни усилия. Потърсете ни за да дадем най-добра цена, за абонаментно почистване на дома Ви, в удобно за Вас време, колкото пъти седмично пожелаете.

Почистване след ремонт

Независимо дали приключвате цялостен ремонт
на дома Ви или само малка частична промяна, почистването след ремонт е предизвикателна задача. Домът Ви е пълен с прах, отломки, петна от боя, хоросан, лепило, цимент. Затова е по-добре да поверите тази неприятна задача на нас, защото знаем как да се справим с нея, най-бързо и ефективно.

Услугата ни „Почистване след ремонт“ представлява дълбоко почистване от прах, отстраняване на груби остатъци и мазилки, бои, лепила и други строителни остатъци. След това може да продължим с по-фините дейности, като полиране на мебели и осветителни тела, почистване основно на бани, витрини, прозорци и други дейности, включващи се в основното почистване.

Почистването след ремонт може да се извършва и поетапно, с цел да се предотврати натрупването на големи количства прах и трудно отстраними строителни отпадъци.

Препаратите, които използваме, са специализирани и щадящи различните видове повърхности.

За да Ви дадем най-добра цена, необходимо е да дойдем на място, за да оценим степента на замърсяване.

Какво предлагаме още?

Почистване на кухня

Едно от най- трудните места, където подържаме хигиената е кухнята. Безупречната чистота на кухнята е изключително важна, тъй като там приготвяме храната си. Но имаме ли достатъчно свободно време да отделим на чистотата на едно от помещенията, което се замърсява непрекъснато. А когато отлагаме почистването с времето се наслояват все повече трудно отстраними замърсявания.

За да бъде хигиената Ви винаги на ниво, може да се обърнете към нас за абонаментно почистване на кухня. Можете да се доверите на нас и за еднократно/цялостно почистване, като:

Почистване на прозорци

Когато гледката през прозореца на Вашия дом, вече не е кристално чиста, време е да ни повикате за почистване на прозорците Ви, за да не се занимавате с тази нелека задача Вие.

Бързо и ефикасно ще премахнем и най- упоритите замърсявания от всеки елемент и от дограмите и щорите. Ще завършим с фино полиране двустранното почистване на прозорците. Затова, доверете ни се, на нас професионалистите от ШЕРИТА- М, и ще се уверите сами в качествените ни услуги.

Ние извършваме миенето на прозорци с професионални препарати и уреди, които ще осигурят дълготраен резултат. С нашата технология прозорците Ви ще бъдат защитени от бързото натрупване на прах, характерно за градската среда.

Почистване на баня

За да подържате банята си винаги чиста, изисква доста грижи и време и едновременно с това резултатът не винаги е това, към което се стремите.

За да бъде хигиената Ви винаги на ниво, може да се обърнете към нас за абонаментно почистване на банята. Можете да се доверите на нас и за еднократно/цялостно почистване, като: