Архив

ЕКО ПОЧИСТВАНЕ

6e96f3bbc6180a5246d62ca7bac04e6f

От началото на новата 2015та, Шерита М предлага на своите клиенти Еко почистване за дома и офиса. Нормално е да се запитате защо и с какво еко почистването на дома е за предпочитане от познатите и даващи резултати методи, които се предлагат. Отговорът е лесен. Еко почистването на дома е също толкова ефективно, колкото и останалите методи, но има едно основно преимущество – липсата на вредни…

6e96f3bbc6180a5246d62ca7bac04e6f

От началото на новата 2015та, Шерита М предлага на своите клиенти Еко почистване за дома и офиса. Нормално е да се запитате защо и с какво еко почистването на дома е за предпочитане от познатите и даващи резултати методи, които се предлагат. Отговорът е лесен. Еко почистването на дома е също толкова ефективно, колкото и останалите методи, но има едно основно преимущество – липсата на вредни химикали!

Еко почистването на дома с пара придобива все по-голяма популярност в последните години благодарение на предимствата за клиента – от по-ниски разходи до липсата на каквито и да е почистващи препарати в процеса. При този вид почистване на дома се използва силата на водата, нагрята до 160º, при което се получава тъй наречената “суха пара”. Тя чисти и дезинфектира всяка повърхност, с която влезе в контакт – от меки подови настилки, през прозорци и всякакъв вид фаянс, теракот и други твърди настилки.

Ако се интересувате от Еко почистване на дома или офиса Ви, моля свържете се с нас, чрез контактната ни форма или на 070020010.

Rotomac 360

23212

За да е максимално полезна на своите бизнес клиенти, Шерита М закупи последния модел машина за почистване на ескалатори Rotomac 360.…

23212

За да е максимално полезна на своите бизнес клиенти, Шерита М закупи последния модел машина за почистване на ескалатори Rotomac 360.

Rotomac 360 е разработена и построена от самолетни инжинери, използвайки същите материали като в самолетостроенето. Фирмата производител - Rosemor, е известна с иновативните си решения в сферата на почистването, а нейните продукти са често срещани по летища, метро станции, молове и бизнес сгради в чужбина. Машината е мобилна и лесно преносима, с помощта на нейната количка е стабилна върху спрял ескалатор. Това е единствената машина, която почиства едновременно вертикалната и хоризонталната част от стъпалото. Тя впръсква почистващ разтвор върху стъпалото, а 11те фини въртящи се чaстици почистват в дълбочина и премахват всичката мръсотия. Четките са специално разработени, така че да не нараняват алуминият или боядисаните повърхности, но да премахват силното замърсяване както и мазни остатъци.

BEST BRANDS AWARDS

95bbf422dbc8a1dd931f8380406a542b

Шерита М получи приза на Best Brands Awards за най-успешна компания в категорията "Услуги" за 2013 г. На 28 април в залата на Rainbow Plaza бяха раздадени традиционните награди за най-добра марка. За четвърта поредна година на официална церемония отличие получиха най-силно представените фирми на българския пазар. Марката Шерита М се нареди сред наградените до познати марки като HEAD, Nissan, КИРОВ, Vitaslim. Целта на…

95bbf422dbc8a1dd931f8380406a542b

Шерита М получи приза на Best Brands Awards за най-успешна компания в категорията "Услуги" за 2013 г. На 28 април в залата на Rainbow Plaza бяха раздадени традиционните награди за най-добра марка. За четвърта поредна година на официална церемония отличие получиха най-силно представените фирми на българския пазар. Марката Шерита М се нареди сред наградените до познати марки като HEAD, Nissan, КИРОВ, Vitaslim. Целта на събитието е да поощри и подкрепи дейността на реализиралите успешен бранд. Под надслов „Шоу на марките”, своеобразно дефиле на сцената пред отбрана публика направиха всички сфери на бизнеса. В над 30 категории бяха отличените с престижната награда. Нямаше изненади между имената на марките, защото те вече са наложили своето име, но по-нестандартното им представяне и личното присъствие на собствениците, вдигна високо нивото на събитието.