Работим ефектно, чистим перфектно!

 • ЗА НАС

  Шерита М осигурява професио- нално оборудване и решения за цялостно почистване. Ние използ- ваме машини и продукти, които са ефективни, но и такива, които не нараняват повърхностите. Всички наши услуги са Еко съобразени, безопасни за околната среда и биоразградими.

 • ШЕРИТА СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ

  С настъпването на новата 2015та година Шерита М разшири дейноста си с откриването на Шерита Строителни услуги. Като регистриран член в Камарата на Строителите в България, Шерита М официално започна дейност по провект финансиран от Европейския съюз. Проектът ще бъде реализиран в село Оряхово и има за цел да построи два обекта - пансион за отдих на три етажа с обща квадратура 1000кв.м. включващ ресторант и кафене, и отделно заведение за хранене с квадратура 500 кв.м.  Работата би следвало да започне в началото  на месец март.

  Ако се интересувате от Шерита Строителни услуги, можете да се свържете с нас на 070020010

 • СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ЕКИПА

  В момента за Шерита М работят почти 400 човека, разпределени в специализирани екипи. Показателен е факта, че фирмата има служители, които следват развитието й от самото начало. Задължителното изискване е едно – да имате високи стандарти към работата си и да не се примирявате с нищо по-малко от перфектен резултат! Ако смятате, че Вашето място е при нас и можем заедно да работим за удовлетвореността на клинетите ни, моля, изпратете ни Ваше CV и актуална снимка на contact@sheritam.com